21 maj 2018
18:00

Sigges BK

Referat: Bosses Boys - Sigges BK

Match i dag mot Sigges fjolårets suveräna seriesegrare, matchen startade i ett ursinnigt tempo i sommarvärmen, spelet var minst sagt böljande med en mängd målchanser åt båda håll, i första halvlekens sista minut tar Sigges ledingen med 1-0

Det satte press på oss , blev nog lite väl ivriga att få till en utjämning, under några minuter räddade Sigges målvakt ett par riktigt feta målchanser, en snabb contring när vi gick bort oss straffade sig och 0-2 på tavlan

En snabb omställning igen , där slog Sigges in dödsspiken, heder åt grabbarna som stred tappert vidare, mycket rättvist så fick vi till en reducering med några minuter kvar/

Totalt sett ar Sigges snäppet bättre i passningsspelet, ta med oss och utveckla oss ytterligare/